sâmbătă, 30 octombrie 2010

Cum a început povestea noastră... Ce este IMPACT ?

28.04.2010...
Agitaţie mare pe coridoarele Colegiului Naţional "Mircea cel Bătrân", Constanţa... Zumzetele şi paşii grăbiţi care se îndreaptă către sala Coriolan atestă curiozitatea elevilor. Fără să vreau, remarc discuţiile care se învârt în jurul aceluiaşi subiect: "Despre ce o fi vorba?" "Am auzit că este un proiect foarte interesant!"
În sfârşit, reuşesc să mă strecor prin mulţime şi-l descopăr pe cel care a venit să ne prezinte proiectul IMPACT, coordonatorul local, dl. Daniel Geoglovan.
Reuşeşte să ne capteze interesul din primele minute. Astfel, aflăm că IMPACT este unul dintre programele Fundaţiei NOI ORIZONTURI (www.noi-orizonturi.ro), care derulează –  încă din anul 2000 -  programe de educaţie non-formală adresate în special tinerilor cu vârste cuprinse între 12 şi 18 ani. 
Programul IMPACT este constiutuit din cluburi de iniţiativă comunitară pentru tineri, caracterizate  prin combinarea creativă a distracţiei şi serviciului în folosul comunităţii cu învăţarea pentru îmbunătăţirea societăţii, dar şi pentru dezvoltarea armonioasă a fiecăruia.
Sună interesant, nu?
Nouă ni s-a părut minunat că am avut ocazia să aflăm despre acest proiect şi mai ales că am avut şansa de a fi înfiinţat un club IMPACT în liceul nostru.
Ne dorim ca, împreună, să schimbăm lumea într-un loc mai bun.
Împreună suntem TIME TO IMPACT, suntem o echipă, suntem prieteni ! Noi, elevii, dar şi facilitatorii grupului nostru am devenit uniţi din dorinţa de a ajuta comunitatea din care facem parte !



Dănuţa Bădrăgan-membră a clubului TIME TO IMPACT



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu