duminică, 31 octombrie 2010

ECO PULSE

În sensul conştientizării comunităţii în legătura cu poluarea din oraşul Constanţa, ne-am dorit să promovăm şi să implementăm o acţiune ecologică. Proiectul a primit numele ECO PULSE şi a avut ca scopuri majore: SPRIJINIREA COMUNITĂŢII ÎN SENSUL CONŞTIENTIZĂRII IMPORTANŢEI UNUI MEDIU CURAT şi OFERIREA UNUI MODEL DE ECOLOGIZARE A SPAŢIULUI ÎN CARE TRĂIM .
Am ales să derulăm proiectul sâmbătă, 30.10.2010, în parcul Tăbăcărie, pentru a participa în număr cât mai mare şi pentru a fi cât mai "vizibili", ştiind că mulţi constănţeni aleg să se plimbe prin parc în week-enduri.
La acţiunea de colectare şi sortare a deşeurilor ni s-au alăturat colegi de liceu, dornici la rândul lor să trăiască într-un mediu mai curat, mai primitor. După ce am strâns gunoaiele, acestea au fost transportate la un centru autorizat de reciclare.
Mărturisesc că şi cel de-al doilea proiect al echipei TIME TO IMPACT a fost un adevărat succes.
Am reuşit să curăţam parcul, dar şi să atragem atenţia celorlalţi cetăţeni cu privire la importanţa mediului. Oamenii au apreciat acţiunea noastră de ecologie şi au promis că vor păstra parcul curat.
Deşi nu a fost o activitate tocmai uşoară, atmosfera a fost plăcută, iar efortul depus de noi a meritat atâta timp cât reprezintă un model demn de urmat şi un ajutor oferit comunităţii din care facem parte !
Mulţumim FNO pentru finanţare, facilitatorilor pentru îndrumare şi nu în ultimul rând, colegilor pentru participarea la acţiune !






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu